Contact

Ik hoor graag van je !
 

Wie ben ik ?

Ik ben een down to earth geboren en getogen Limburgse, die haar halve leven boven de rivieren woonde maar nu een Compromis met een ‘zachte C‘ heeft gevonden in Brabant.

Een ”kalm en bedachtzaam type” volgens anderen (klopt). Maar ik ben niet alleen maar aards en nuchter, ook gevoelig, eigenzinnig, introvert, serieus, leergierig, en bovenal een doorzetter.
Als moeder werd de onderzoeker weer wakker in mij; ik ontdek graag hoe dingen werken en hoe dit anderen kan helpen. Mede door mijn kinderen zijn mijn interesses zeer divers, vandaar dat ik gebruik maak van alle digitale mogelijkheden, zo’n grote hoeveelheid informatie onthou je niet. En dat hoef ik gelukkig ook niet.

Tot slot ben ik een groot fan van Apple en wil ik graag ondernemende vrouwelijke Apple gebruikers van Nederland en België ondersteunen bij hun Apple gebruik om meer tijd over te houden voor zichzelf en/of hun zaak.

Je kan me ’s nachts wakker maken voor … elke Apple gerelateerde gebruikersvraag.
Ik word blij van een lentezonnetje, mooie schoenen, smooties, verse groente, goede films en series en uiteraard alle mooie Apple producten.

Ik hoor graag van je !
Met vriendelijke groet,
Lucie

Digitale groei is ook voor jou mogelijk !

Contact

Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt om te reageren op je bericht.
Postadres : Maliskampstraat 40, 5045 LT, Tilburg (Dit is geen bezoekadres)
KVK nummer : 58432124
BTW-nummer : NL001833502B98