Persoonlijke hulp 30 min aanbetaling

37,50 excl.btw, incl btw = 45,38

Boek nu 30 minuten persoonlijke hulp en je kan snel weer verder. Na afloop ontvang je een definitieve factuur op nacalculatie want het kan namelijk zo maar zijn dat we óf eerder klaar zijn óf dat je nog extra vragen hebt waardoor het uitloopt.
Zo weet je zeker dat je alleen betaalt waar je gebruik van maakt.

Categorie:

De snelste en gemakkelijkste oplossing !

Hou meer tijd over, krijg meer rust in je hoofd, heb sneller toegang tot informatie en gebruik met meer plezier je Apple.
Krijg antwoord op je Apple vragen, op een moment dat het jou schikt, en gewoon in je eigen huis via internet.

Of je nu een starter bent of al wat langer Apple gebruikt, ik help je gebruik te maken van alle (nieuwe) opties van je Apple ! Zo ontwerp je zelf een workflow die op maat is en helemaal bij jou past.
Zo maak je met meer gemak en plezier, gebruik van je Apple.

Je hoeft geen expert te zijn om snel en simpel,
maar heel efficiënt te werken met je Apple.

Na afloop ontvang je een definitieve factuur op nacalculatie want het kan namelijk zo maar zijn dat we óf eerder klaar zijn óf dat je nog extra vragen hebt waardoor het uitloopt.
Zo weet je zeker dat je alleen betaalt waar je gebruik van maakt.
Na betaling kom je op een pagina waar je een afspraak kan boeken.

Ik stuur je een intake formulier met vragen om vooraf in te vullen.
Ik bereid me voor en zo maken we optimaal gebruik van de tijd.

Veel gestelde vragen:

  • ‘Moet ik al bepaalde basis kennis hebben om het meeste profijt te hebben van zo’n één-op-één sessie?’
    Nee, deze sessies zijn bedoeld voor iedereen die met meer gemak zijn Apple wil gebruiken en dat het liefst in één keer goed doet. Of voor gebruikers die meer willen met hun Apple apparatuur, dan het gebruik dat ze er nu van maken.
  • ‘Wat is de volgende stap?’ Boek nu en na betaling kan je zelf een afspraak inplannen. Schikken de tijden die voorgesteld worden niet ? Stuur dan een e-mail naar tips@applegebruikenmetgemak.nl en we lossen het samen op.
  • Ik stuur je vooraf een digitaal intakeformulier, zo dat ik meer weet over je frustratie en waar je in de praktijk tegen aan loopt. Door het gebruik van dit inschrijfformulier kan ik me optimaal voorbereiden en een inschatting maken hoeveel tijd we samen nodig hebben om deze drempel uit de weg te ruimen.

Andere vragen?
Vul ze in op het vragenformulier en/of stel ze me tijdens onze gesprek.